;

Započinje 27. Susret osiguravača i reosiguravača Sarajevo (SorS)

Datum objave: 08.06.2016.

Predstavnici osiguranja iz regije i svijeta danas dolaze u Sarajevo, gdje se od 8. do 10. lipnja ove godine održava tradicionalni,  27. Susreta osiguravača i reosiguravača Sarajevo (SorS).

Inovacije kao osnovna pretpostavka razvoja tržišta osiguranja i reosiguranja jedna su od glavnih tema ovogodišnjeg SorS-a, a na samom otvaranju ovog prestižnog skupa osiguravajućih i reosiguravajućih društava bit će prezentirano i stanje na tržištima osiguranja u zemljama regije: Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Makedoniji, Sloveniji i Srbiji.

Ovogodišnji SorS, koji se održava u sarajevskom hotelu Bristol, okupit će više od 160 predstavnika osiguravajućih i reosiguravajućih društava iz zemalja regije i svijeta

Osim usporedbe sektora osiguranja u zemljama bivše Jugoslavije, pregleda osiguranja i reosiguranja u Srednjoj i Istočnoj Europi, na SorS-u će biti riječi i o inovacijama u razvoju postojećih i novih usluga osiguranja te upravljanju i distribuciji osiguravajućih usluga u kontekstu primjene inovacija.

Ovogodišnji SorS, koji se održava u sarajevskom hotelu Bristol, okupit će više od 160 predstavnika osiguravajućih i reosiguravajućih društava iz zemalja regije te vodećih ljudi društava iz Velike Britanije, Njemačke, Danske, Austrije, Češke, Poljske, Italije, Švicarske, Turske, Cipra, Mađarske, Rumunjske, Indije i drugih zemalja. Osim osiguratelja, na konferenciju se očekuje i dolazak i predstavnika vlasti Bosne i Hercegovine, zatim institucija koje nadziru rad društava za osiguranje te udruženja osiguravajućih društava iz zemalja regije.

Drugi dan konferencije bit će održana i dva okrugla stola na teme: Uvjeti obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti i Reosiguranje profesionalnih odgovornosti.

Više informacija o SorS-u potražite na stranici konferencije ovdje.

Natrag