Veliki europski osiguratelj Groupama preuzeo OTP Osiguranje

Datum objave: 15.09.2021.

Od 1. rujna 2021. Groupama grupa preuzela je OTP Osiguranje koje će po završetku procesa preuzimanja poslovati pod nazivom Groupama osiguranje.

Preuzimanje OTP Osiguranja od strane Groupama grupe, jednog od najvećih i najstarijih europskih osiguratelja, nastavak je uspješne poslovne suradnje i vlasničke povezanosti OTP grupe i Groupama grupe u strategiji širenja poslovanja na tržišta središnje i istočne Europe.

Francuska Groupama grupa koja trenutno posluje na 11 međunarodnih tržišta s više od 11 milijuna klijenata i premijskim prihodom većim od 14 milijardi eura, na hrvatskom će tržištu nuditi cjelovite i inovativne proizvode iz segmenta životnih i neživotnih osiguranja.

Za klijente OTP-a ništa se ne mijenja jer prema postojećim policama OTP Osiguranja zadržavaju sva ugovorena prava i pogodnosti uz mogućnost korištenja niza novih proizvoda i usluga koje na hrvatsko tržište donosi Groupama osiguranje.

Također, info adresa info@otposiguranje.hr, kao i svi postojeći dokumenti, ostaju nepromijenjeni do uvođenja nove Groupama domene i drugih komunikacijskih kanala.

Natrag