;

UNIQA vilenjaci za radost djece!

Datum objave: 27.12.2018.

Povodom predstojećih novogodišnjih praznika, UNIQA osiguranje Bosne i Hercegiovine odlučilo je obradovati najmlađe kojima su prijateljski osmijeh, briga i toplina najpotrebniji. Tim povodom, kompanija je organizirala  akciju "UNIQA vilenjaci" koja je okupila sve zaposlenike UNIQA osiguranja.

Više od 200 zaposlenika kompanije u ulozi Djeda Mrazovih vrijednih pomagača, okupilo se na jednom mjestu kako bi zajednički pripremili i ukrasili novogodišnje poklone koji će obradovati više od 600 mališana. Sredstva za kupovinu novogodišnjih poklona nije izdvojilo samo UNIQA osiguranje nego i zaposlenici ove kompanije koji su poklonili veliki broj igračaka, knjiga i slatkiša.

UNIQA osiguranje će uz pomoć svojih vilenjaka, prodajnih savjetnika širom zemlje, omogućiti da poklon paketići što sigurnije stignu do djece bez roditeljske skrbi u Gračanici, djece iz socijalno ugroženih obitelji u Bihaću, djece i mladeži s posebnim potrebama “Sunce” u Derventi, djece iz Centra “Mali svijet” koji okuplja djecu s poteškoćama u razvoju u Tuzli, Egipatskog sela koje okuplja štićenike škole Los Rosales i Udruženja “Sunce” u Mostaru i hrabrih lavova iz “Srce za djecu oboljelu od raka” iz Sarajeva.

“Osmijeh svakog djeteta koje ove godine budemo obradovali ovim znakom pažnje, za nas je najveći novogodišnji poklon”,  poručili su iz UNIQA osiguranja uz najljepše želje za sretne predstojeće praznike svim građanima Bosne i Hercegovine.

Natrag