;

UNIQA osiguranje Srbija dobitnik međunarodnog certifikata i zlatne medalje “Customers’ Friend“

Datum objave: 18.10.2019.

UNIQA osiguranje Srbija od međunarodne organizacije ICERTIAS (Međunarodno udruženje za certificiranje sa sjedištem u Zürichu, Švicarska) dobilo je prestižni međunarodni certifikat i zlatnu medalju "Customers' Friend - Vrhunska Izvrsnost"  koja se  isključivo tvrtkama koje imaju primjeran odnos prema svojim klijentima.

Da bi se kvalificirale za Zlatnu medalju kupaca, organizacije nominirane u okviru ovog programa prolaze strogu analizu koja uključuje niz provjera koje provodi ICERTIAS.
Kao dio certifikata o kupcima prijateljima, UNIQA osiguranje prošlo je kroz temeljit postupak istraživanja i provjere kojde su  analizirale reputaciju, komunikacije i društvene mreže kroz odnose s klijentima, inovacije, financijsku stabilnost i kvalitetu proizvoda, kao i korisničko iskustvo kroz jednostavnost, brzinu i dostupnost, ali i povjerenje, pouzdanost, integritet, transparentnost i društvenu odgovornost.

Kako bi dobio nagradu Kupčev prijatelj i zlatnu medalju, UNIQA je ocijenjen u ukupno 21 kategoriji tijekom postupka analize. UNIQA je zahvaljujući iznimno visokim ocjenama stekla status “Customers’ Friend – Vrhunska Izvrsnost”.
„UNIQA osiguranje Srbija osvojilo je ovo prestižno priznanje zahvaljujući svojoj posvećenosti da se fokusira na vrhunsku uslugu kupcima od svog dolaska na srpsko tržište. Uvođenjem novih proizvoda koji zadovoljavaju potrebe svakog pojedinog kupca, zatim razvojem internetskih prodajnih usluga i digitalizacijom poslovanja uspjeli smo zadržati postojeće, ali i privući niz novih kupaca. Za UNIQA osiguranje imperativ je da, strogo brineći o  besprijekornoj kvalitetim usluge koja ima dugu tradiciju, nastavi pratiti trendove i usklađuje poslovanje s potrebama klijenta, u kojem danas vrijeme i udobnost danas zauzimaju važno mjesto. UNIQA osiguranje uvodi kontinuirane poslovne inovacije, kao dokaz je naše najnoviji servis Video-precjena šteta, jedinstven ne samo na srpskom tržištu, već i u cijeloj regiji. Povećali smo brzinu, jednostavnost i dostupnost uvođenjem brojnih aplikacija za praćenje ključnih strateških parametara u pružanju kvalitetne i efikasne usluge našim klijentima. Kroz stalnu edukaciju i promociju vrijednosti poduzeća ulažemo u razvoj zaposlenika. Najbolja potvrda našeg angažmana i nagrada je više od 500 000 korisnika koji su nam godinama dali povjerenje“, rekla je Gordana Bukumiric, predsjednica Izvršnog odbora osiguranja UNIQA.
Osvajanjem Zlatne medalje i Certifikata izvrsnosti, UNIQA je posvećena održavanju izvrsnih odnosa sa svojim kupcima, partnerima i zaposlenicima.

 

Natrag