;

Uniqa osiguranje šestu godinu uz Beogradski maraton

UNIQA je šestu godinu zaredom službeno osiguranje i ponosni pokrovitelj najmasovnije atletske manifestacije u Srbiji – Beogradskog maratona, koji je u nedelju 14. travnja održan po 32. puta. Osim što se pobrinula za sigurnost sudionika, UNIQA je osigurala i najbolji ritam na već tradicionalnoj Muzičkoj aveniji, kojoj su se na prijedlog posjetitelja i po ugledu na najveće svjetske maratone po prvi put priključiti i ulični svirači.
„Mnogi podržavaju Maraton, ali UNIQA podržava i maratonce! Zbog toga je naša Muzička avenija, koja je postala simbol ove najmasovnije sportske manifestacije kod nas, ove godine uz trubače, bubnjare i dj-eve imala jedinstveno pojačanje – ulične svirače“, rekla je Sonja Marić, direktorica Sektora za marketing i korporativne komunikacije UNIQA osiguranja.
Osim što se pobrinula za dobru zabavu i neophodnu podršku za trkače, UNIQA se u duhu humanitarnog karaktera priključila kampanji Rak je izlječiv. Tako će za svaki kilometar koji zaposleni u ovoj kompaniji i članovi njihovih obitelji svladaju na tradicionalnoj Trci zadovoljstva, donirati euro za nabavku magnetne rezonance za Klinički centar Srbije.

Novo
izdanje!
godina XXI
broj 2/2019
*izdanje za Hrvatsku i Sloveniju.