Tvrtka EY predstavlja novu web stranicu povodom pandemije virusa COVID-19

Datum objave: 09.04.2020.

Revizorsko-konzultantska tvrtka EY, u Srbiji u cilju nadvladavanja izazova koji pred globalno i lokalno gospodarstvo postavlja pandemija izazvana virusom COVID-19, pokrenula je novu specijaliziranu web stranicu pod nazivom EYC19Response.

Tvrtka EY je globalni lider u revizijskim, poreznim, uslugama vezanim za transakcije i savjetodavnim uslugama, pa je i tim u Republici Srbiji sa ciljem da pomogne u ublažavanju posljedica krize koju izaziva pandemija COVID-19, lansirao novu web stranicu kako bi pravovremeno objavili preporuke i eventualno predviđanja koja bi mogla biti od koristi u vrijeme krize i nakon nje.

„Brza i pravovremena reakcija je osnova borbe protiv Covid19 i njenih posljedica kako na zdravstvenom polju tako i na poslovnom planu. Vodeći se tom idejom, naš lokalni tim napravio je web stranicu na kojoj na jednom mestu možete pročitati i preuzeti izvještaje i prezentacije o praktičnim koracima koji privredni subjekti u Srbiji trebaju poduzeti u cilju nadvladavanja izazova sa kojima se suočavaju u poslovanju tijekom pandemije i ozbiljnih potresa u cjelokupnom lancu proizvodnje i prometa dobara i usluga. Želimo podijeliti naše znanje i iskustvo, kako bismo pomogli da domaća privreda što lakše odgovori na trenutne poslovne izazove nastale usljed neizvjesnosti koju COVID-19 sa sobom donosi. S tim u vezi, naši timovi stručnjaka kontinuirano prate nastale okolnosti i odluke vezane za COVID-19 i nastavljamo se truditi da u što većoj mjeri pomognemo našim klijentima, suradnicima, kolegama, poduzetnicima, a prije svega lokalnoj privredi“, istakao je Ivan Rakić, Rukovodeći Partner tvrtke EY za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

EYC19Response stranica podijeljena je na nekoliko segmenata u kojima se nalaze ključne vijesti i izmjene u zakonu u vidu pravnih i poreznih glasnika, globalne studije tvrtke EY koje mogu ponuditi rješenja, studije lokalnog tima ove tvrtke koje su prilagođene za poslovno okruženje u Srbiji i regiji, kao i ključni kontakti koji stoje na raspolaganju za dodatnu pomoć i savjetovanje. U skladu sa poslovnom politikom tvrtke i primarnim ciljem EY koji predstavlja doprinošenje stvaranju boljeg poslovnog okruženja, cilj pokretanja EYC19Response stranice je da olakša borbu sa trenutnom ekonomskom situacijom prouzrokovanom COVID-19.

Samu stranicu pogledajte OVDJE.

Natrag