UNIQA pobjedila na veslačkoj utrci osiguratelja u ženskoj konkurenciji

Datum objave: 11.10.2021.

S tri osvojene medalje: zlatom i srebrom u ženskoj i broncom u muškoj konkurenciji UNIQINI timovi ove su subote bili najuspješniji u disciplini četverac s kormilarom u utrci osiguravajućih kuća koja je organizirana u sklopu memorijalne veslačke regate Zagreb 500!

S osvojena tri trofeja u utrci osiguratelja koja se po treći put zaredom održala u sklopu Zagreb 500 UNIQA je pokazala kako su zajedništvo i timski duh najvažnija pokretačka snaga. Iako nitko od UNIQINIH natjecatelja nije imao prijašnje veslačko iskustvo, ovakav sjajan rezultat nadmašio je sva očekivanja i pobudio interes za ovim momčadskim sportom.

UNIQINE natjecatelje posebno je podržao njihov kolega – svjetski prvak u veslanju i osvajač olimpijske bronce koji je lani osvojio i 23. titulu nacionalnog prvaka u veslanju – Igor Boraska:
„Stvaranje pozitivnog sportskog iskustva odličan je način za izgradnju samopouzdanja i karaktera, koje nam koristi kako u privatnom, tako i u poslovnom životu. Veslanje je timski sport, pa je stoga izvrstan za postavljanje i stremljenje istom cilju te jačanje zajedništva unutar ekipe.“ Igor je dodao da se veseli treninzima i utrci svojih kolega sljedeće godine.

Foto: Alan Grubelić

Natrag