Sontiq proširuje svoj izvršni tim veteranom cyber ​​osiguranja

Datum objave: 05.05.2021.

Matt Cullina pridružio se tvrtki za inteligentnu zaštitu identiteta kao dio akvizicije Cyberscouta za vodeće globalno osiguravajuće poslovanje

Matt Cullina, šef osiguranja Sontiq, čelnik Inteligentne zaštite identiteta, je najavio da se pridružuje tvrtki  Cyberscout, koju je Sontiq kupio početkom ove godine.

Cullina stupa na poziciju u trenutku kada cyber osiguranje poprima novu važnost. Suočeni s cyber napadima koji su u porastu, a koji su ubrzani pandemijom, očekuje se da će se cyber osiguranje i usluge suočiti s brzo rastućom potražnjom, posebno na tržištima u usponu, poput malih tvrtki i osobne cyber pokrivenosti.

Prije nego što je postao direktor globalnih tržišta u Cyberscoutu, Cullina je bio izvršni direktor tvrtke od 2008. do 2018. Pod njegovim vodstvom Cyberscout se proširio s jednog proizvoda koji posluje u SAD-u na vodećeg pružatelja osobnih i komercijalnih cyber rješenja za međunarodnu industriju osiguranja.

Kupnjom Cyberscouta, Sontiq je produbio svoj ekosustav inteligentnih rješenja za zaštitu identiteta, uključujući i cyber osiguranje. Kao dio izvršnog tima, Cullina će unaprijediti Sontiqovu strategiju kontinuiranog dodavanja novih proizvoda i stručnosti, te poticanje globalnog rasta i jačanje strateških partnerstava na međunarodnom tržištu osiguranja.

“Matt ima prepoznatljivu stručnost i dokazan uspjeh u industriji osiguranja”, rekao je Brian J. Longe, predsjednik i izvršni direktor Sontiqa. „Ima snažne odnose na tržištu osiguranja zahvaljujući svojoj upornosti u pružanju relevantnih, značajnih cyber rješenja koja pomažu davateljima usluga i reosigurateljima da rastu. Zna s izazovima s kojima se suočavaju i davatelji usluga i reosiguratelji te kontinuirano surađuje sa Sontiqovim cyber timom kako bi razvio i kupcima pružio inovativna, relevantna rješenja”.

Prije Cyberscouta, Cullina je imao složene uloge u upravljanju potraživanjima u tvrtkama Travelers i Allianz. Prije toga bio je direktor razvoja proizvoda u MetLifeu. Cullina je traženi govornik o cyber riziku i osiguranju. Šest je godina predsjedavao Upravnim odborom za krađu identiteta (ITRC), jednim od nekoliko odbora u kojima je služio. Cullina je diplomirao na Sveučilišta Salve Regina u Newportu. smjeru politici.

“Sontiq ima točno viziju i razmjere za isporuku internetskih rješenja koja se traže na globalnom tržištu osiguranja”, rekao je Cullina. “Uzbuđen sam što ću se pridružiti timu tijekom masovnog razdoblja rasta i radujem se podršci i skaliranju naših partnerstava u osiguranju, pomažući većem broju pružatelja usluga i reosiguratelja da razviju svoje poslovanje.”

O Sontiqu

Sontiq je tvrtka za inteligentnu zaštitu identiteta koja tvrtke i potrošače opskrbljuje proizvodima i uslugama izgrađenim da zaštite ono što je najvažnije. Sontiqeve robne marke, IdentityForce, Cyberscout i EZShield pružaju čitav niz rješenja za nadgledanje identiteta i cybera. Sontiqove proizvode koristi sve veća zajednica i osnažuju milijune kupaca i organizacija da budu manje osjetljivi na financijske i emocionalne posljedice krađe identiteta i kibernetičkih kriminala. Sontiq se nalazi u portfrlju Wicks Grupe.

Natrag