Predstavljanje bankarskih usluga i kreditnih programa

Datum objave: 15.07.2021.

HGK – Županijska komora Pula u suradnji s Hrvatskom poštom i Hrvatskom poštanskom bankom poziva na predstavljanje koje će se održati u petak, 16. srpnja, u 11 sati.

Teme o kojima će se razgovarati:

  • Projekt Banka u pošti
  • HPB krediti za poduzetnike i obrtnike u aktualnoj pandemiji Covid-19

Predstavljanje će se održati u hibridnom obliku – u dvorani HGK – ŽK Pula na adresi Carrarina 5 (radi epidemioloških mjera broj sudionika je ograničen) i online (putem Microsoft Teamsa).

Predstavljanje će održati direktorica Sektora financijskih usluga Hrvatske pošte Marinela Radojčić i voditeljica poslovnih procesa HPB-a Sanda Grabrović.

Uz predstavljanje projeka Banka u pošti, predstavit će i kreditni programi Hrvatske poštanske banke za poduzetnike i obrtnike. Banka u pošti zajednički je projekt Hrvatske pošte i Hrvatske poštanske banke, koji omogućuje poduzetnicima i obrtnicima korištenje bankarskih usluga za poslovne korisnike. Stoga, poslovni korisnici u uredima Hrvatske pošte mogu otvoriti poslovni račun HPB-a, obavljati nacionalni platni promet u kunama, ugovoriti internetsko i mobilno bankarstvo, depozit, karticu i ostale bankarske proizvode i usluge. Takvo poslovno bankarstvo u susjedstvu posebno je pogodno za poduzetnike u manjim sredinama i slabije povezanim mjestima te za poduzetnike koji rade s gotovinom.

Zainteresirani za sudjelovanje na prezentaciji uživo (u ŽK Pula) ispunjavaju prijavu sudjelovanja.

Ako je broj sudionika popunjen i ako je prijava zatvorena, za online sudjelovanje možete se prijaviti OVDJE.

Natrag