Posebno pokriće za bolničko liječenje bolesti COVID-19 uz sve police životnog osiguranja

Datum objave: 30.07.2020.

Osiguravajuće društvo GRAWE Hrvatska d.d. odlučilo je svim svojim novim osiguranicima po policama životnog osiguranja pokloniti posebno pokriće za bolničko liječenje bolesti COVID-19.

Radi se o novčanoj naknadi od 100 kuna za svaki dan koji osiguranik provede na bolničkom liječenju bolesti COVID-19.

Pogodnost vrijedi za sve police životnih osiguranja ugovorene u GRAWE-u od 30. srpnja do 30. rujna, uključujući i police rentnog životnog osiguranja, a pokriće vrijedi za period od 6 mjeseci od datuma ugovaranja. Time se zapravo pokriva vrlo rizičan period tzv. „drugog vala“ koji bi, prema predviđanjima stručnjaka, trebao nastupiti na jesen.

„Život i zdravlje neodvojivi su, zato smo odlučili našim osiguranicima koji brinu o svojoj sigurnosti te o sigurnosti svoje obitelji, pokloniti posebno pokriće za, trenutno, najveću ugrozu ljudskom zdravlju. Svjesni smo kako je bolovanje vrlo stresan period u kojem su nam i financijski prihodi smanjeni, stoga smo svojim osiguranicima željeli dati financijsku potporu za slučaj bolničkog liječenje bolesti COVID-19“, komentirala je Martina Bedak, voditeljica Odjela za osiguranje osoba u GRAWE Hrvatska d.d.

GRAWE Hrvatska nudi čitav niz programa životnih osiguranja, od klasičnih životnih osiguranja, preko štednih životnih osiguranja, riziko osiguranja, životnog osiguranja s uključenim teškim bolestima, životnih osiguranja povezanih s investicijskim fondovima, štednih životnih osiguranja za djecu pa sve do rentnih osiguranja za sigurniju i kvalitetniju mirovinu.

Svoju stabilnost i pouzdanost za korisnika u njegovim važnim životnim ciklusima, GRAWE potvrđuje i činjenicom da je jedno od rijetkih osiguravajućih društava u Hrvatskoj koje je svake godine, od osnutka do danas, ostvarilo i pripisalo dobit korisnicima po policama životnih osiguranja.

Natrag