Online polica dopunskog zdravstvenog osiguranja

Datum objave: 11.08.2020.

Croatia osiguranje u ponudi ima policu dopunskog zdravstvenog osiguranja uz koju, ukoliko je sklopite do 31. kolovoza 2020., dobivate besplatno serološko testiranje kojim se utvrđuje jeste li preboljeli ili bili u kontaktu s virusom Covida-19.

Polica se može ugovoriti online.
Što dobivate?

-besplatan test na antitijela Covida-19 u Croatia Poliklinikama i suradnim ustanovama
– pokriće B-liste lijekova u prvoj godini osiguranja (Uključuje dva pakiranja svakog lijeka s dopunske liste lijekova (B-liste) po nezaštićenom imenu lijeka u osigurateljnoj godini)
– popust od 20% na usluge u Croatia Poliklinikama u Zagrebu, Koprivnici, Splitu i Puli, izuzev usluga estetske medicine i usluga koje odrađuju vanjski suradnici s tim da se popust ne primjenjuje na akcijske pakete usluga ili ponude
– mogućnost sudjelovanja u programu pogodnosti Dobra prilika
– digitalnu iskaznicu zdravstvenog osiguranja koja je uvijek s vama u mobilnoj aplikaciji Moja Croatia.

Čemu služi serološko testiranje?

Serološkim testovima utvrđuju se prisutnost i količina antitijela koja se razvijaju nakon kontakta s virusom. Nakon izlaganja bilo kojem virusu u približno tjedan dana dolazi do proizvodnje antitijela zvanih imunoglobulin G (IgG). Rezultati ovog testa dobar su pokazatelj izloženosti virusu i prepoznavanju imuniteta kod asimptomatske osobe.
Kako se naručiti na pregled?

Serološko testiranje dogovara se pozivom na broj telefona 072 00 1884 odnosno kontaktiranjem medicinskog savjetnika Croatia osiguranja, koji organizira serološko testiranjem u roku od 15 dana. Medicinski savjetnik dostavlja uputnicu poliklinici ili suradnoj ustanovi. Svi osiguranici mogu se naručiti na pregled najkasnije do 31.5.2021. godine te obaviti testiranje u roku od 15 dana od dana naručivanja.

Dopunsko zdravstveno osiguranje u potpunosti pokriva participacije u troškovima zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja tj. sve vrste doplata:

u primarnoj zdravstvenoj zaštiti
za specijalističke preglede
za dijagnostiku
za laboratorijske pretrage
za fizikalnu terapiju
za usluge dentalne medicine
za ortopedska i druga pomagala
za bolničko liječenje
za izdavanje lijekova na recept

 

Natrag