Održan završni ispit i podjela diploma polaznicima XXI Temeljnog seminara o osiguranju

Datum objave: 16.05.2019.

Od 2009. pa do sada diplomu Centra za edukaciju djelatnika u osiguranju za svladani Temeljni seminar o osiguranju dobilo je ukupno 609 polaznika

U utorak, 14. svibnja 2019. godine, u prostorijama Hrvatskog ureda za osiguranje u Zagrebu, održan je završni ispit i podjela diploma polaznicima 21. generacije Temeljnog seminara o osiguranju. Navedeni seminar dva puta godišnje organizira Centar za edukaciju djelatnika u osiguranju pri Hrvatskom uredu za osiguranje za sve one koji žele steći temeljit i sveobuhvatan pregled nad osigurateljnom djelatnosti u cjelini i njezinim glavnim vrstama.

Polaznici su tijekom listipada i studenog 2018. od 21 uglednog stručnjaka iz svijeta osiguranja odslušali ukupno 60 nastavnih sati predavanja o svim temeljnim temama i pojmovima vezanima uz djelatnost osiguranja te su zatim 14. svibnja 2019. pristupili pisanom završnom ispitu kao provjeri stupnja usvojenosti obrađenog gradiva. Svi polaznici koji su pristupili ispitu, njih ukupno 25, je uspješno položilo ispit. Prosječna ocjena ispita je 4,65. Diplome je polaznicima uručio prof. Marijan Ćurković, predsjednik Znanstvenog vijeća CEDOH-a.

 

Natrag