Od subote video podcast «Na entu»

Datum objave: 28.04.2021.

Hrvatski olimpijski odbor, Hrvatski paraolimpijski odbor i Allianz Hrvatska pokrenuli podcast «Na entu». Mario Petreković otkriva skrivene potencijale proslavljenih Olimpijaca i Paraolimpijaca

U subotu 1. svibnja 2021. Allianz u suradnji s hrvatskim Olimpijcima i Paraolimpijcima pokreće video podcast «Na entu». Prva je to u nizu aktivnosti koja je rezultirala iz najavljenje osmogodišnje suradnje Hrvatskog olimpijskog odbora, Hrvatskog paraolimpijskog odbora i osiguravajućeg društva Allianz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Više od godinu dana javni je prostor popunjen vijestima o pandemiji te posljedicama potresa koji je prvo zahvatio građane Zagreba, a potom i stanovnike Banovine. Prema HBRovom istraživanju iz rujna 2020. javnost ističe kako su tri osnovna osjećaja – frustracija, briga i ljutnja – preuzela prevlast. U borbi za mentalno zdravlje i stabilnost, psiholozi između ostalog ističu kako nam je potrebno više pozitivnih priča i smijeha. Stoga su u želji da javnosti pruže dašak opuštanja i smijeha, hrvatski Olimpijci i Paraolimpijci u suradnji s Allianzom pokrenuli seriju video podcastova pod nazivom «Na entu» i otkrili svoje skrivene (ne)sportske talente.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Na entu” u matematici označava postupak u kojem se neki broj množi tj. uveličava sa samim sobom bezbroj puta pri čemu potenciranje broja nije moguće ako broj koji se potencira nije pozitivan. Zato «na entu» označava potrebu za širenjem pozitivnih sadržaja i dobrog raspoloženja.

Podcast će biti emitiran svake subote u 17 sati na YouTube kanalu Allianz Hrvatska, uz voditeljsku palicu Marija Petrekovića. U premijernoj emisiji koja će biti emitirana ove subote gostuju Damir Martin, dvostruki osvajač olimpijskog srebra u veslanju i Mihovila Španja, četvrostruki osvajač paraolimpijske medalje u plivanju. Osim njih dvojice u prvoj sezoni je najavljeno i gostovanje niza drugih uglednih Olimpijaca i Paraolimpijaca kao što su Sandra Perković, Josip Glasnović, Anđela Mužinić, Barbara Matić, Branimir Budetić, Sandra Paović, Tonči Stipanović i mnogi drugi.

“Izrazito nam je drago što smo javnosti kroz sinergiju Olimpijskog i Paraolimpijskog svijeta u mogućnosti pružiti sadržaj koji će im, siguran sam, u ovo iznimno teško doba ponuditi dašak opuštanja i smijeha i uvid u svijet iznimnih hrvatskih sportašica i sportaša.» izjavila je Vanja Bzik iz Korporativnih komunikacija Allianz Hrvatska.

Natrag