Obavijest o promjeni adrese sjedišta Generali osiguranja d.d.

Datum objave: 29.04.2021.

Generali osiguranje d.d. obavještava klijente, partnere i ostale dionike da od 1. svibnja 2021. godine posluje na novoj adresi: Slavonska avenija 1b, 10000 Zagreb (u sklopu poslovnog kompleksa Matrix Office Park).

Kontakti ostaju nepromijenjeni te pozivamo sve da i nadalje koriste usluge Generali kontakt centra putem:
tel: 01/4600 400
faks: 01/4600 600
e-mail: info.hr@generali.com

Skrb o svakom kliljentu smisao je našeg poslovanja i stoga je preseljenje našeg sjedišta prilika za daljnji razvoj uspješnog odnosa na obostrano zadovoljstvo. Generali je uz vas sa 190 godina bogatom tradicijom i željom biti Lifetime Partner – cjeloživotni partner svojim klijentima, u svim fazama njihova života, kroz ponudu inovativnih i personaliziranih rješenja, ističu iz Generalija.

O Generaliju

Generali osiguranje d.d. dio je Generali Grupe – jednog od globalnih osigurateljnih lidera i upravitelja imovinom. Osnovan 1831. godine, Generali je prisutan u 50 zemalja svijeta, s ukupnim premijskim prihodom od 70,7 milijardi eura u 2020. godini. Više od 72 000 zaposlenika skrbi o 65,9 milijuna klijenata širom svijeta te Grupa ima vodeću poziciju u Europi, bilježeći sve veću prisutnost u Aziji i Latinskoj Americi. Ambicija Generalija jest biti Lifetime/ cjeloživotni partner svojim klijentima, u svim fazama njihova života, kroz ponudu inovativnih i personaliziranih rješenja, uz podršku snažne distribucijske mreže.
Grupa u Austriji, srednjoistočnoj Europi i Rusiji posluje u 13 zemalja kroz Regionalni ured za Austriju, srednjoistočnu Europu i Rusiju, smješten u Pragu te je među tri vodeća osiguravatelja u regiji.

Izvanredni međunarodni fond Generali Grupe

Generali Grupa osnovala je Izvanredni međunarodni fond, iznosa do 100 milijuna eura, s ciljem rješavanja izvanrednih situacija uzrokovanih pandemijom bolesti COVID-19. Fond je dostupan u zemljama u kojima Generali djeluje, s ciljem pružanja trenutne pomoći u ovoj brzorazvijajućoj krizi, a srednjoročno je namijenjen podršci naporima ekonomskog oporavka u zemljama pogođenima pandemijom.

U sklopu donatorske inicijative Generali je u Hrvatskoj donirao 150.000,00 EUR, protuvrijednost u HRK, Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo, koji će sredstva iskoristiti za sanaciju objekata u Rockefellerovoj ulici u Zagrebu oštećenih uslijed potresa u ožujku 2020., kao i za podržavanje daljnjih napora u osiguravanju svih potrebnih resursa zdravstvenom sustavu pri lokalnom upravljanju i savladavanju pandemije COVID-19.

Natrag