Nova mobilna igra Dangerous bunch

Datum objave: 18.09.2020.

Prisutnost na digitalnim platformama je neminovna kako bi se osiguranje približilo novim generacijama osiguranika koji traže brze i jednostavne online usluge i komunikaciju

Korištenjem digitalnih tehnologija koje omogućuju razvoj kreativnih i inovativnih proizvoda i usluga UNIQA uvijek ima u fokusu klijente, njihove potrebe i želje. Prisutnost na digitalnim platformama je neminovna kako bi se osiguranje približilo novim generacijama osiguranika koji traže brze i jednostavne online usluge i komunikaciju. Jedna od takvih inovacija je nova mobilna igra Dangerous bunch koja se može besplatno preuzeti na iOS ili Andrioid, a mogu je igrati svi.

Mobilnom igrom UNIQA osiguranje kroz zabavan sadržaj širi svijest o potrebi osiguranja doma od različitih rizika koji su u igrici predstavljeni kroz djelovanje opasne družine koja stalno izaziva nevolje. Svi ti rizici, od poplave, požara do uništenja stvari mogu se pokriti osiguranjem.

Likovi u igri su slatke, naizgled bezopasne životinjice koje će pokušati razbiti, zapaliti i srušiti sve što nađu u stanu koji dijele s UNIQO jednorogom.
UNIQO je pažljiv i odgovoran cimer koji igračima pomaže da zaustave male napasnike u njihovom uništavačkom pohodu.
Najuporniji igrači mogu osvojiti zanimljive nagrade – od poklon bona do UNIQA poklon paketa.

Više na https://www.uniqa.hr/dangerous-bunch/4133

Natrag