Loši dečki koriste AI, a mi moramo biti korak ispred njih

Datum objave: 07.05.2021.

Globalni stručnjaci, vladini dužnosnici i vodeće izraelske tehnološke tvrtke sudjelovali su na IMPROVATE-ovoj konferenciji o nacionalnoj sigurnosti i kibernetičkoj industriji na kojoj su sudionici razgovarali o više scenarija prijetnji i predstavili tehnološka rješenja kako bi im se suprotstavili.

Na konferenciji su sudjelovali predstavnici nekoliko zemalja, uključujući Bugarsku, Grčku i Rumunjsku.

Bivši svjetski prvak u šahu i vodeći stručnjak za umjetnu inteligenciju Garry Kasparov, glavni govornik na konferenciji i član savjetodavnog odbora IMPROVATE, rekao je: “AI koriste negativci … Moramo biti korak ispred onih koji koriste AI na zlonamjeran način”.

Osnivačica IMPROVATE-a Irina Nevzlin rekla je: “Živimo u svijetu deep fakea, u kojem zemlja može maltretirati svoje susjede i pritiskati ​​svoje građane pomoću digitalne tehnologije, živimo u vrlo teškom vremenu za demokraciju. U Izraelu, koji je po upotrebi postao svjetski lider u HLS-u i cyberu, u situaciji smo da pružimo rješenja za te probleme tamo gdje su potrebni. ”

Andreana Atanasova, zamjenica ministra prometa, informacijske tehnologije i komunikacija Republike Bugarske rekla je: “Sve vlade i dionici EU-a moraju surađivati ​​po pitanju sigurnosti 5G mreža. Zajednički napori i bliska suradnja sa strateškim partnerima poput Izraela, koji je lider u kibernetičkoj sigurnosti, također bi bio posebno koristan za predviđanje i rješavanje kibernetičkih rizika te jamčenje kibernetičke sigurnosti 5G mreža.”

Yair Maor, potpredsjednik marketinga i poslovnog razvoja u IAI-ELTA Systems, vodećoj tehnološkoj tvrtki koja se bavi razvojem i pružanjem inovativnih obrambenih, kibernetičkih i domovinskih rješenja rekao je: “naši sustavi nisu samo testirani u laboratoriju, već su i terenski dokazani u borbenom okruženju “.

Bluebird Aero Systems dominantan je igrač u industriji taktičkih bespilotnih zračnih sustava (UAS). Tvrtka je specijalizirana za dizajn, razvoj i proizvodnju Mini & Tactical UAS-a i nudi dosad neviđena HTOL & VTOL rješenja dokazana na terenu. Proizvodi i usluge tvrtke Bluebird ispunjavaju izazove na tržištu Vojske, HLS-a i civilnog UAS-a. Osnivač i izvršni direktor tvrtke Bluebird Ronen Nadir rekao je: “Dobra zaštita od terorizma i drugih prijetnji započinje učinkovitim taktičkim prikupljanjem informacija, a to je glavna uloga UAV-a u HLS-u.”

Arnon Bram, generalni direktor Odjela za integrirana rješenja Magal, dijela Magal Security Systems Group, vodećeg međunarodnog dobavljača rješenja, usluga i proizvoda za sigurnost, sigurnost i upravljanje gradilištem, rekao je da Magal ima veliko iskustvo u pružanju HLS rješenja u ključnim vertikalima širom svijeta na HLS tržištu: granice, zračne luke, morske luke, nafta i plin.

“Imamo jedinstveni položaj u smislu da smo s jedne strane OEM i proizvodimo senzore, proizvode, tehnologiju, a s druge strane smo integrator sustava, što znači da smo u izravnom kontaktu s našim kupcima kontinuirano, razumijevajući njihove probleme i pokušavajući implementirati rješenja u naše sustave. ”

Pogledajte video: https://www.youtube.com/watch?v=NAkazHLSMgU

Natrag