Koliko vrijede noge Christiana Ronalda?

Datum objave: 29.11.2022.

Nogomet je jedan od najpopularnijih sportova na svijetu. Očekuje se da će do pet milijardi ljudi pratiti Svjetsko nogometno prvenstvo 2022. u Kataru. To je otprilike polovica svjetske populacije.

Popularnost nogometa nije ograničena na samu igru, već na igrače koji imaju milijune sljedbenika i obožavatelja. Ove superzvijezde vladaju svijetom svojim raskošnim stilom života, dizajnerskom odjećom i skupim automobilima. Cristiano Ronaldo, Lionel Messi i Gareth Bale počastit će svjetsku pozornicu za Svjetsko prvenstvo. No, uz raskošan životni stil ovih zvijezda, o svom zdravlju brinu i skupim osiguranjem dijelova tijela.

Osiguranje dijelova tijela u svijetu slavnih nije novost, već je jedinstven oblik osiguranja. Cjelokupna svrha kupnje osiguranja za dio tijela je nadoknada bilo kakvog izgubljenog prihoda ako osoba više ne može koristiti taj dio tijela da zaradi novac zbog ozljede, oštećenja, ožiljaka, oštećenja ili gubitka. To se odnosi na sportske zvijezde, estradne zvijezde i može prekriti dijelove tijela, pa čak i glas zvijezde.

Šanse za ozljedu uvijek su velike kada igrate na elitnoj razini. Stoga mnogi sportaši osiguravaju svoje dijelove tijela. Pogledajmo nogometaše s najskupljim osiguranjem dijelova tijela.

Što je osiguranje dijelova tijela?

Što se tiče osiguranja, svi znamo da postoji za mnoge stvari, ali za dio tijela? Zaista je nešto posebno. Osiguranje dijelova tijela posebna je vrsta invalidskog osiguranja koje pruža mogućnost sprječavanja financijske propasti ako osoba nije u stanju raditi.

Osiguranje dijelova tijela nije dostupno široj javnosti jer ga ne pružaju tradicionalni osiguratelji i visoko je personalizirano. Međutim, nema razloga zašto ga ne biste mogli kupiti ako si to možete priuštiti!

Nogometaši s osiguranim dijelovima tijela

Lionel Messi (Noge): Svaki put kad mali mađioničar dotakne loptu lijevom nogom, cijeli svijet stane i gleda. Kapetan Argentine ima najskuplje osiguranje dijelova tijela u sportu, s policom lijeve noge od 900 milijuna dolara. Napadač PSG-a čini još jedan posljednji pokušaj da osvoji najpoželjniji trofej u nogometu, koji mu je izmicao tijekom cijele karijere.

Cristiano Ronaldo (Noge): Portugalac je najpopularniji na globalnoj razini. Njegov akutni naporan rad,  dribling i zapanjujuća završnica učinili su ga jednim od najboljih nogometaša na svijetu. Uz ove izvanredne vještine, šanse za ozljedu su uvijek veće. Međutim, Real Madrid je 2009. kupio policu osiguranja za noge svoje zvijezde za oko 144 milijuna dolara. Iako je sada na kraju svoje karijere,  FIFA Svjetsko prvenstvo za Portugal  jedini je trofej koji mu možda nedostaje.

David Beckham (Noge): Najelegantniji nogometaš koji je ikada igrao tu igru ​​ima i jednu od najskupljih polica osiguranja. Godine 2006. David je odlučio osigurati obje noge na nevjerojatnih 195 milijuna dolara. Kasnije je za oko 225 milijuna dolara unaprijedio osiguranje kako bi pokrio cijelo tijelo. Također je nedvojbeno jedan od najbogatijih sportaša na svijetu.

Gareth Bale (Noge): Bale je poznat po svom jedinstvenom stilu i igri. Njegov eksplozivan tempo plaši braniče. Kako bi se zaštitio od ozljeda koje bi mogle prekinuti njegovu karijeru, Gareth Bale ima oko 100 milijuna eura osiguranja nogu. Velška legenda je s Real Madridom osvojila jedno prvenstvo u La Ligi i četiri Lige prvaka. Iako je u zalazu svoje karijere, nadamo se da će imati značajan utjecaj na nadolazeće svjetsko prvenstvo.

Manuel Neuer (Ruke): Ruke su njegovo oružje kao golmana. A da bi bio jedan od najboljih na svijetu, potrebne su snažne ruke za rješavanje sportskih situacija. Godine 2014. Manuel Neuer, živuća legenda i jedan od najboljih čuvara svijeta Bayern Münchena, osigurao je svoje ruke na 3,5 milijuna dolara.

Iker Casillas (Ruke): Iker Casillas, španjolska legenda i jedan od najboljih golmana na svijetu, odlučio se umiroviti u kolovozu 2020., ali je osigurao ruke na 10 milijuna dolara 2007. Casillas se našalio nakon što je pristao na policu osiguranja: ” Ako povrijedim koljeno, ponašat ću se kao da me boli ruka.”

Nogomet je rat na terenu. Dvije strane se međusobno bore, a u ovakvoj žestokoj borbi bit će i ozljeda. Mnogi se igrači ozlijede tijekom igranja, ali samo nekolicina može priuštiti osiguranje dijelova tijela kako bi osigurali svoju budućnost osiguranu u slučaju nesreće.

Natrag