;

Hrvatski osiguratelji u zajedničkoj akciji donirali 500.000 kuna

Datum objave: 06.04.2020.

Društva za osiguranje koja posluju u Republici Hrvatskoj zajedničkom su akcijom u okviru Hrvatskog ureda za osiguranje uplatili 500.000 kuna na račun koji je Vlada Republike Hrvatske nedavno otvorila za uplatu donacija za pomoć hrvatskim građanima i Vladi u borbi protiv virusa COVID-19.

Donacija je uplaćena u sklopu akcije „Hrvatska protiv korona virusa“, a sredstva će se koristiti za nabavku neophodnih sredstava i opreme u borbi protiv pandemije korona virusa.

Ova zajednička akcija svih osiguratelja i Hrvatskog ureda za osiguranje komplementarna je i s individualnim naporima društava za osiguranje koji su pojedinačnim korporativnim višemilijunskim donacijama već pomogli najpotrebitijima i naporima hrvatskih institucija u borbi protiv korona virusa.

I ovom zajedničkom donacijom osiguratelja u iznosu od 500.000 kuna solidarno se pomaže prije svega onima koji stoje na prvim linijama borbe protiv COVIDA-19 kako bi se, nabavkom neophodne opreme i materijala, ta borba olakšala i učinila što uspješnijom.

Natrag