GRAWE Hrvatska ima novu voditeljicu Odjela za ljudske potencijale

Datum objave: 19.11.2019.

Sukladno strategiji povećanja broja zaposlenih, s naglaskom na širenje prodajne mreže, jačanje timskog duha i zajedništva te razvoja zaposlenika sa svrhom izgradnje još snažnijeg tima, GRAWE-u se na mjestu voditeljice Odjela za ljudske potencijale pridružila Ines Vranješ Radovanović koja će svojim znanjem i dosadašnjim bogatim iskustvom uvelike doprinijeti ostvarivanju poslovnih ciljeva.

Ines Vranješ Radovanović svoje zavidno iskustvo stekla je na raznim pozicijama u području upravljanja ljudskim potencijalima te savjetovanju i radu s Upravama, višim i visokim menadžmentom u području upravljanja ljudima i poslovanjem. Uz bogato iskustvo, Ines je dodatnim stručnim usavršavanjem stekla naziv trenera i certificiranog coacha.

„Kompatibilnost osobnih vrijednosti s vrijednostima društva GRAWE Hrvatska svakako je najsnažnije prevagnula kod odluke o priključivanju GRAWE timu. Cilj mi je zajedno s kolegama i Upravom nastaviti rad na privlačenju, razvoju i zadržavanju najkvalitetnijih zaposlenika te uvođenju najboljih HR praksi kako bi, u izmijenjenim okolnostima na tržištu rada kojima svjedočimo, GRAWE Hrvatska bio poslodavac izbora. Veselim se izazovima koji su pred nama“, komentirala je svoju odluku o dolasku u GRAWE Ines Vranješ Radovanović.

Svoje zvanje diplomirane ekonomistice stekla je Ekonomskom fakultetu u Osijeku, a dodatno se usavršavala na specijaliziranim školama, seminarima i radionicama s područja ljudskih potencijala i odnosa s javnošću.

Natrag