;

Gala večerom u Hrvatskom narodnom kazalištu Wiener osiguranje VIG obilježilo 20 godina

Datum objave: 31.05.2019.

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group, jedno od vodećih osiguravajućih Društava, u Hrvatskom narodnom kazalištu proslavilo je jubilarnu 20. godišnjicu poslovanja u Republici Hrvatskoj. Brojne uzvanike, iz poslovnog i javnog života, nakon kazališnog programa zabavljale su The Frajle u očaravajućem ambijentu foyera HNK-a

Brojni uzvanici, kako iz javnog tako i iz poslovnog života, uživali su u ugodnoj večeri uz klasike svjetske kazališne scene u izvedbi renomiranih izvođača Hrvatskog narodnog kazališta, ali i Kazališta Komedije. Posebnu čar večeri dale su izvedbe arije Figara iz Seviljskog brijača i prva arija najpoznatije hrvatske opere Ero s onoga svijeta, kao i izvedbe Vande Winter, Renate Sabljak i Đanija Stipaničeva. Wiener osiguranje je na taj način potvrdilo svoj status promicatelja kulture. Naime, Wiener osiguranje aktivno podržava projekte zajednice u kojoj djeluje uz poseban naglasak na kulturu, umjetnost i obrazovanje, višegodišnji je suradnik Kazališta Komedija, a odnedavno partnerski podržava i Hrvatsko narodno kazalište. Nakon kazališnog programa, uzvanici su nastavili druženje u predivnom foyeru HNK uz grupu The Frajle i DJ-a.

Kako društvo u Hrvatskoj, podršku kulturnim projektima aktivno pruža i njihova matična kuća Vienna Insurance Group, koja je vodeća osigurateljna grupa u Srednjoj i Istočnoj Europi. Wiener osiguranje je 2018. godinu završilo kao četvrti osiguratelj na hrvatskom tržištu i drugi osiguratelj u životnim osiguranjima, a uz podršku reosiguratelja, osigurava i izgradnju najvećeg infrastrukturnog projekta u Hrvatskoj, Pelješkog mosta. Cilj Wiener osiguranja je omogućiti građanima i tvrtkama miran san, osiguravajući sve što im je važno u svakodnevnom životu i poslovanju.

Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d. proglašeno je najboljim osiguravajućim društvom u 2017. godini od strane Hrvatske gospodarske komore te mu je dodijeljena nagrada “Zlatna kuna”. Gotovo 700 zaposlenika na više od 80 prodajnih mjesta diljem Hrvatske svakodnevno je na usluzi klijentima – od kvalitetnog savjetovanja prilikom odabira odgovarajućih osigurateljnih pokrića, pa sve do brze obrade i isplate šteta.

Vienna Insurance Group (VIG) vodeći je stručnjak za osiguranje u Austriji te Srednjoj i Istočnoj Europi. Grupu, koja ima dugu tradiciju, snažne brendove i bliske odnose s klijentima, čini oko 50 društava u 25 država. VIG ima skoro 200 godina iskustva u sektoru osiguranja. Vienna Insurance Group zapošljava više od 25.000 ljudi i nedvojbeni je tržišni lider na području Austrije te Srednje i Istočne Europe pa je, stoga, u izvrsnom položaju da iskoristi dugoročne mogućnosti rasta u ovoj regiji od 180 milijuna ljudi. Vienna Insurance Group ima najbolju ocjenu od svih društava u ATX-u, vodećem indeksu Bečke burze, a njegove dionice kotiraju i na Praškoj burzi.

 

Natrag