;

EY Srbija humanitarno proslavio 20. rođendan

Datum objave: 29.09.2017.

Revizorsko-konzultantska kompanija EY je u četvrtak navečer na svečanoj koktel-proslavi obilježila dva desetljeća poslovanja u Republici Srbiji. Proslava velikog jubileja uključivala je i donaciju organizaciji za roditelje djece oboljele od raka NURDOR, čime je doprinijela izgradnji dječjeg hemato-onkološkog centra u Nišu.

EY je 28. rujna proslavio jubilarnu dvadesetogodišnjicu poslovanja u Republici Srbiji u Promenadi među svojih 300 najbližih suradnika na srpskom tržištu. Globalnom poslovanju kompanije EY od ukupno 250 tisuća zaposlenih, doprinosi i ured u Republici Srbiji sa svojih 200 zaposlenih.

Kompanija EY donirala je sredstva Nacionalnom udruženju roditelja djece oboljele od raka NURDOR i time potpomogla izgradnju novog dječjeg hemato-onkološkog odjela pri Klinici za dječje interne bolesti u Nišu.

“Izuzetno sam ponosan što večeras imam priliku stajati ispred svojih suradnika, a rame uz rame kolegama koji se već 20 godina trude svojim poslovnim doprinosom izraditi bolje poslovno okruženje u našoj zemlji. U godini našeg jubileja s radošću mogu reći da ćemo donacijom NURDOR-u doprinijeti izgradnji dječjeg hemato-onkološkog Centra u Nišu i tako doprinijeti kvaliteti liječenja djece u našoj zemlji”, izjavio je Ivan Rakić, rukovodeći partner kompanije EY za Srbiju, Crnu Goru te Bosnu i Hercegovinu.

“Počašćeni smo ovim novim prijateljstvom koje nam je ukazala jedna velika i jaka kompanija koja je svjetski lider u svojem sektoru. Veoma smo dirnuti i zahvalni na odluci EY-a da proslavu svojih 20 godina postojanja obilježe humanitarnom i značajnom podrškom našem udruženju i našem projektu izgradnje hemato-onkološkog odjela za djecu oboljelu od raka u Nišu. Za velike projekte poput ovog potrebni su veliki prijatelji poput EY-a, da bismo svi uskoro bili zajedno ponosni na rezultat”, rekla je Joland Korora, predsjednica Nacionalnog udruženja roditelja djece oboljele od raka.

Natrag