Edukacija službenika za zaštitu osobnih podataka

Datum objave: 03.05.2021.

Zbog bitne uloge i brojnih zadaća koje službenicima za zaštitu osobnih podataka nameće Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR), kampanja jačanja kapaciteta službenika za zaštitu podataka nastavlja se besplatnom online edukacijom, koja će se održati u srijedu, 5. svibnja, u 10 sati.

Sudjelovanje na edukaciji je besplatno, broj polaznika je ograničen na 200, a prijava je obavezna obrascem u nastavku teksta, najkasnije do utorka, 4. svibnja, u 14 sati.

Agencija za zaštitu osobnih podataka, u okviru projekta podizanja svijesti o važnosti zaštite osobnih podataka, koji je pokrenula u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, vodi kampanju educiranja službenika za zaštitu osobnih podataka, koje će se ciljano educirati o pravu i praksi zaštite osobnih podataka i informacijske sigurnosti.

Kampanja predstavlja kontinuirani proces stjecanja znanja o zaštiti osobnih podataka te će se većim djelom bazirati na praktičnim primjerima iz prakse Agencije za zaštitu osobnih podataka kao i na stručnim rješenjima.

Pročitajte više

Natrag