Besplatan webinar: Upotreba informacija o industrijskom vlasništvu u poslovanju

Datum objave: 02.12.2021.

U programu virtualne izložbe inovacija 9. Salon inovacija Bjelovar 2021., koja će se održati u četvrtak, 2. prosinca, u organizaciji HGK – Županijske komore Bjelovar, u 13 sati će se održati besplatan webinar "Upotreba informacija o industrijskom vlasništvu u poslovanju".

Predavač će biti Igor Bošnjaković, voditelj Službe za potporu korisnicima i stručne usluge Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo RH.

Upotreba informacija o industrijskom vlasništvu u poslovanju temelj je svakog uspješnog malog i srednjeg poduzetnika. Pretraživanje registara industrijskog vlasništva i donošenje poslovnih odluka iz dobivenih informacija ključni su za racionalno vođenje razvoja i istraživanja, uspješan plasman na tržište, izbjegavanje kršenja tuđih prava, definiranje konkurencije i potencijalnih partnera.

Ovaj webinar ima za cilj pružiti osnovni pregled postojećih izvora informacija o industrijskom vlasništvu, kako pretraživati informacije i koje su sve potencijalne koristi upotrebe takvih informacija u poslovanju. Polaznicima će osim teorije biti prikazano pretraživanje korisnih baza patenata, žigova i industrijskog dizajna.

Prijaviti se možete obrascem u nastavku, najkasnije do četvrtka, 2. prosinca, do 12 sati. Prijavite se!

Natrag