43. sjednica Hanfe: Donesena rješenja o licenciranju i rješenje o okončanju postupka nadzora

Datum objave: 07.11.2019.

Upravno vijeće Hanfe na 43. sjednici donijelo je dva rješenja o licenciranju članica uprava i to: Rješenje kojim se Suzani Lončar daje suglasnost za imenovanje za članicu uprave investicijskog društva Credos d.o.o. i Rješenje kojim se Ines Knapić daje suglasnost za obavljanje funkcije člana uprave leasing-društva Raiffeisen Leasing d.o.o.

Doneseno je i Rješenje kojim se faktoring-društvu ADRIATIC ZAGREB FAKTORING d.o.o. izdaje suglasnost za statusnu promjenu podjele s preuzimanjem.
Uz navedeno, donesena su i dva rješenja kojima se daje dozvola za obavljanje poslova distribucije osiguranju, i to Ivani Žagar, osnivačici obrta za zastupanje u osiguranju ZELINA ZASTUPANJE, i Tomislavu Udovičiću, osnivaču obrta za zastupanje u osiguranju UNLIMITED CO te Rješenje kojim se društvu Maverick Wealth Management d.o.o. za upravljanje alternativnim investicijskim fondovima izdaje odobrenje za preuzimanje upravljanja nad APRIVATE otvorenim osnovnim alternativnim investicijskim fondom s privatnom ponudom.

Na 43. ovogodišnjoj sjednici Upravnog vijeća doneseno je i Rješenje kojim se utvrđuje da je Generali Investments d.o.o. za upravljanje investicijskim fondovima postupilo po nadzornim mjerama te se okončava postupak redovnog neposrednog nadzora nad Društvom i fondovima pod upravljanjem.

 

Natrag